+32 (0)497 19 28 85
Aqua Sana Wellness

Over ons

Aqua Sana Wellness

• Een privé sauna liggend in een rustige landelijke omgeving van Neeroeteren-Maaseik.
• Onze Klafs sauna is ingericht met lichttherapie.
• Aqua Sana Wellness beschikt ook over een hotspring hydromassage bad.
• Een privétuin met gebruik van tuindouche en voetwandel bad.
• Om u verder te ontspannen is er een rustige relaxruimte.
• U kunt gebruik maken van ons badlinnen.
• En voorzien wij u van hapjes en drankjes.
• Massagepraktijk met oa. oosterse massage.
• En heeft u genoeg keuze, in ons groot assortiment verzorgingsproducten.

Afspraak enkel telefonisch reserveren: +32 (0) 497 19 28 85

(Om misverstanden te vermijden aanvaarden we alleen afspraken (en eventuele annulaties) via telefoon, en niet via SMS !)

Locatie

Ons sauna complex is gelegen aan een mooie en rustige landelijke omgeving. In onze privétuin kunt u lekker genieten van de frisse buitenlucht. De tuin is verder voorzien van een (water) wandelvoetbad en een douche. In de zomer heerlijk om in te vertoeven en te relaxen.
Verder staat u ter beschikking, een ‘Klafs’ sauna voorzien met lichttherapie, een ‘Hotspring Hydro massage bad’. Om helemaal te ontspannen, maak dan ook een afspraak voor een van onze massages.

Ons verhaal

Ervaring

Uw gastheer Erik neemt meer dan 18 jaar ervaring mee in de Wellness sector en heeft dit op een zeer professionele wijze overgebracht in ‘Aqua Sana Wellness’.
Gastvrijheid en hygiëne staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en dit in een zeer luxueuze en romantische omgeving. Ons moto is dan ook, privacy en rust voor onze klanten.

 

Methode

Het verschil met andere sauna’s is, wij hebben passie in ons werk en gezocht naar een ruimte die voldeed aan alle voorwaardes voor ons wellness centrum, daar waar wij voor onze gasten de ultieme rust en ontspanning konden creëren en hierin zijn wij zeker geslaagd.
Wij willen vooral dat onze gasten zich goed kunnen ontspannen, het even weg zijn van al de drukte en je accu weer even opladen.

Voor u en uw partner moet een bezoek aan Aqua Sana Wellness een onvergetelijke dag worden, zodat u samen naar huis mag gaan gaat als herboren!

“Wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft twee maal”

Kom binnen

Trakteer uzelf op een ontspannende dag in onze welness